Opgemaakt Januari 2016

OpgemaaktJanuari2016De eerste week van februari is weer achter de rug, dus het is echt de hoogste tijd om mijn opgemaakte producten van januari te laten zien. Het is een combinatie van opgemaakt en van ‘niet goed meer’. Scroll gauw verder om te kijken wat ik van deze producten vind.

Opgemaakt1Januari2016Kruidvat 100% cotton wattenschijfjes €0,89
Als eerste wat wattenschijfjes van het Kruidvat. Niet heel spannend, ik ga elke maand door één of meerdere pakken wattenschijfjes heen. Ze hebben een geribbelde en gladde zijde. Ze blijven goed in vorm en zijn betaalbaar. Erg fijne wattenschijfjes.

Zou ik het opnieuw kopen? Ja hoor, ik ben al bezig aan het volgende pak.

Opgemaakt2Januari2016Etos nagellakremover zonder aceton €1,09
Nagellakremover valt voor mij een beetje in dezelfde categorie als wattenschijfjes. Zo lang ze acetonvrij zijn koop ik ze eigenlijk wel van elk huismerk. Om mijn nagellak te verwijderen geef ik de voorkeur aan die potjes met sponsjes erin, maar om kleine foutjes bij te werken is dit veel makkelijker in combinatie met een wattenstaafje. Of om hele hardnekkige glitternagellak te verwijderen. Deze van Etos werkt prima.

Zou ik het opnieuw kopen? Ja hoor, prima product.

Opgemaakt3Januari2016Classic Carmex Moisturizing Lipbalm €2,80
Ik heb altijd meerdere lippenbalsems tegelijkertijd in gebruik. Ze zitten in verschillende tassen, jas- en broekzakken. En deze van Carmex heb ik recent opgemaakt. Het is een fijne lippenbalsem met een beetje vaselineachtige structuur die hydrateert én ook losse velletjes verwijderd. Het is niet in heel veel winkels verkrijgbaar, maar het is een hele fijne lippenbalsem

Zou ik het opnieuw kopen? Als ik er ergens tegenaan loop wel.

Opgemaakt4Januari2016Nivea Invisible Deodorant € 3,99
Dit is al de tweede Nivea Invisible deo die ik opmaak. Een erg fijne deo, omdat het geen witte vlekken achterlaat. Ik ruik mezelf er niet doorheen, maar het is niet de krachtigste deo die ik ooit gebruikt hebt. Voor in de winter werkt het prima, maar in de zomer heb ik toch iets krachtigers tegen.

Zou je het opnieuw kopen? Ja, vooral als ze in de aanbieding zijn

Opgemaakt5Januari2016Seche Vite Dryfast Topcoat € 7,95
Deze is niet helemaal op, maar ik gooi hem toch weg omdat het helemaal stroperig geworden is. Het is een hele fijne topcoat die snel droogt en superglanzend is, het geeft echt een gelnagellak effect. Maar tot nu toe heb ik nog nooit een flesje helemaal op kunnen maken voordat het stroperig werd. Desondanks blijf ik het kopen

Zou ik het opnieuw kopen? Waarschijnlijk wel, maar ik probeer nu nog even wat andere topcoats uit.

Opgemaakt6Januari2016Zo dit waren dan mijn opgemaakte producten van januari 2016. Zoals gewoonlijk vooral huidverzorging. En één topcoat waar ik een haat-liefde verhouding mee heb.

Heb jij nog tips voor goede topcoats?

6 gedachtes over “Opgemaakt Januari 2016

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s