Opgemaakt Maart 2016

IMG_7096Het is begin april, dus weer tijd voor mijn opgemaakte producten van afgelopen maand. Het zijn er niet zo veel, op de een of andere manier maak ik toch minder producten op dan ik denk, maar wel de moeite waard om even te bespreken.

IMG_7103Catrice Glam & Doll Waterproof mascara
Dit is echt mijn absolute favoriete mascara van dit moment. Het zorgt voor lengte, volume, houdt mijn wimpers netjes gescheiden. En de krul zakt niet uit. Wat wil een mens nog meer. En o ja, het is ook nog lekker betaalbaar voor €3,99. Echt een aanrader.

Zou ik het opnieuw kopen? Ja, de back ups liggen al klaar. Mijn mascaracollectie puilt ondertussen echt uit.

IMG_7104Bioderma Micellair water
Dit product was één van de eerste micellair waters op de markt, maar ik ben er niet ondersteboven van. Het heeft namelijk moeite met  waterproof producten en het prikt als het in je ogen terechtkomt. Ik heb het gebruikt om mijn winged eyeliner mee te corrigeren, dan doe je wel lang met een fles. Maar om het alleen daarvoor te gebruiken vind ik deze toch wel iets te prijzig voor.

Zou ik het opnieuw kopen? Nee, ik ben niet zo’n fan van micellaire waters.

IMG_7105Makeup Monsters Liquid Lipstick – Wolfsbane
Over dit product heb je afgelopen week het tragische verhaal al kunnen lezen op mijn blog. Het is gebroken nadat het op de grond gevallen is en nu niet meer goed te gebruiken. Eigenlijk met recht een miskoop dus. En op weg naar (en nu je dit leest al lang verdwenen in) de prullenbak.

Zou ik het opnieuw kopen? NEE (en ja de hoofdletters waren echt nodig).

IMG_7106Kruidvat geurkaars Fresh Cotton €1,79
Ik zag deze geurkaars in het Kruidvat liggen en dacht dat het wellicht een goede budget dupe voor de Yankee Candle Fresh Laundry of Clean Cotton zou zijn. In de winkel rook het lekker fris en schoon, maar niet zo intens. En tijdens het branden rook ik echt niets meer. De geur kon ik alleen maar ruiken wanneer de kaars niet brandde. Helemaal niet zo handig dus voor een geurkaars. En het brandde ook behoorlijk ongelijkmatig op, dus er zit nog heel veel was in het glaasje. Ik weet dat je een aluminium tuutje kan maken, zodat het alsnog mooi opbrandt, maar ain’t nobody got time for that. Dus helaas geen goede Yankee Candle dupe, maar ik kan nu wel mooi het glaasje gebruiken om wattenschijfjes of -staafjes in op te bergen. Dus niet een totaal nutteloze aankoop.

Zou ik het opnieuw kopen? Nee. Punt.

IMG_7107Dit waren mijn opgemaakte producten van maart 2016: The good, the bad and the ugly én 1 geweldig product.

Van welke aankoop heb jij spijt?

8 gedachtes over “Opgemaakt Maart 2016

 1. Jammer van die geurkaars! Ik merk toch ook echt wel verschil in kwaliteit tussen merken.
  Bioderma wil ik nog testen, maar ik hoor steeds meer reacties dat het ‘over priced’ is.
  Misschien moet ik het maar lekker bij Garnier houden!

  Like

 2. Fijn dat de mascara je zo bevalt, nu ben ik ook wel benieuwd. Ik blijf het echt stom vinden dat je liquid lipstick van Make-up Monsters zo snel kapot is gegaan, daar is die veel te duur voor, dus ik snap heel goed dat je er niet blij mee bent.

  Like

 3. Naar de mascara ben ik nu wel erg benieuwd geworden! Ik heb nog nooit een mascara van Catrice gebruikt. Wel heel erg zonde van de lipstick..

  Like

 4. Ik ben ook niet zo’n fan van Micellair reinigers. Momenteel gebruik ik een variant van Garnier, maar die droogt mijn huid uit 😦 De mascara van Catrice klinkt goed! Haha, een voorraadje mascara’s is nooit verkeerd.

  Like

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s