Box Braids!

IMG_7307Als je denkt: ‘Goh, er is iets anders aan haar, maar ik weet niet wat…’ Kijk dan eerst naar de titel. Ik heb box braids, ik heb mijn haar laten vlechten en er een heel stuk nephaar aan vast laten maken. De laatste keer dat ik dat heb gedaan is ongeveer 15 jaar geleden. Dus ook voor mij was het even wennen. Niet alleen aan het extra gewicht, maar ook wat ik nou met al dat haar aan moet. En wat doe je als je op zoek bent naar how to’s. Juist, het internet op.


Ik was natuurlijk voordat ik mijn haar liet doen al op zoek gegaan naar inspiratiefoto’s. En dit was degene die ik liet zien. En volgens mij ben is het resultaat goed in de buurt gekomen van de foto.

Online vind je echt talloze foto’s van celebs met Box Braids. Dit is bijvoorbeeld een how to van Beyoncé’s knot.
mercredie-blog-mode-beaute-cheveux-afro-coiffure-africaine-braids-box-patra-style-tresses-rasta-tuto-hairstyle-big-bun31

Bron

Eigenlijk super simpel wanneer het stap voor stap wordt uitgelegd.

30-x-boxbraids-haarstijlen-met-cijfers-zw-

Bron

Op MyBlackHair.nl hebben ze ook heel veel inspiratiefoto’s hoe je box braids kan stylen. Met duidelijke how to’s en ook heel fijn hoe je je haar en hoofdhuid verzorgt met box braids. Echt zeker een aanrader.

IMG_7308 (1)Dus als je je de komende tijd afvraagt wat ik aan het doen ben in mijn vrije tijd. Juist, tutorials opzoeken en allemaal uitproberen. Nieuwe producten kopen en toch maar weer verwerpen. Als ik echt tot baanbrekende doorbraken kom, zal ik het zeker hier vermelden.

Heb jij nog goede tips voor stylen of verzorging van box braids?

13 gedachtes over “Box Braids!

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s