Sleek Make Up Highlighting Palette Solstice – Is het de hype waard?

IMG_7875 Het is weer de eerste maandag van de maand en dus de hoogste tijd voor een is het de hype waard artikel? Even een heads up, ik sla augustus even over, maar in september komt er zeker weer één. Oké, het Sleek Solstice palette kwam ik continu tegen op social media. En ik dacht, dat wil ik ook. Ik was helemaal vergeten dat ik er één had gekregen bij het Roots PR Event. Gekregen producten onthoud ik toch minder goed dan zelf gekochte items. Ik zette het op de foto én heb er al uitgebreid mee geëxperimenteerd. Als je wil weten of ik het de hype waard vind, lees dan mijn review.

IMG_7870Het zit in een standaard Sleek doosje, zwart met gekleurde accenten, met een afbeelding van de kleuren in het palette.

IMG_7873Maar het eerste wat opvalt als je het palette uit het doosje haalt. is de prachtige vormgeving. Sleek heeft normaal gesproken een zwarte verpakking, maar deze heeft een prachtig warme gouden kleur. Super reflecterend en oké ook wat gevoelig voor vingers en stof, maar het past helemaal bij het astrologiethema van Solstice (zonnewende).

Dit belooft Sleek.
IMG_7871Dus een veelzijdig palette geschikt voor alle huidskleuren en het bevat 2 gebakken poeders, 1 crème formule en 1 zijde achtige shimmer poeder.

IMG_7878Binnenin vind je dan de 4 highlighters. Op het plastic velletjes staan de namen. Linksboven de cream highlighter Ecliptic, rechtsboven de gebakken Hemisphere. Linksonder de shimmer Subsolar en rechts onder de gebakken Equinox.

IMG_7875Dit handzame palette bevat naast de 4 highlighters een handige grote spiegel in de deksel. En een kwastje.

IMG_7876Normaal heb ik niet zo’n hoge pet op van kwastjes die bij een palette zitten. Maar deze is echt uitzonderlijk goed.Het is geschikt voor op de jukbeenderen, de neus en op de cupidoboog. Ik was met de kwast alleen al blij verrast. Maar de highlighters zelf vormen het echte pronkstuk van dit palette. Check deze swatches.

Boven wat out of focus in zonlicht en onder in de schaduw. Dit is allemaal gemaakt met één veeg. De glans is echt fantastisch. Op mijn donkere huid valt de echte kleur wat weg (gelukkig), maar je kan wel duidelijk zien dat Equinox een stuk warmer is.

IMG_7872Ik heb voor de verandering eens een keer netjes de gebruiksaanwijzing gevolgd. Handig zo’n instructie voor mensen die geen idee hebben wat ze met dit palette aanmoeten. Het werkt zeker, maar zelf zou ik het iets anders hebben aangebracht.

IMG_4641Maar dit is dan het eindresultaat. Ik ging niet voor subtiel, volgens mij lukt dat eerlijk gezegd ook niet zo goed met dit palette. Met deze highlighters heb ik het gevoel dat ik mijn innerlijke Nikkietutorials heb gevonden. Yaaasss Queen. Toen mijn moeder mij zag zei ze: ‘Je lijkt net een pop.’ En toen dacht ik: missie geslaagd.

IMG_7875Als je op zoekt ben naar een highlighter palette met 1 een prachtige verpakking, 2 prachtige intense highlighters, 3 met een spiegel, 4 met een kwast die je daadwerkelijk wilt gebruiken en 5 met een goede prijs/kwaliteit verhouding? Kan ik alleen maar zeggen: check, check, check, check en check. Het Solstice palette van Sleek heeft echt mijn verwachtingen overtroffen. Mijn 2 favorieten zijn Hemisphere voor een koele look en Equinox voor een warmere look. Deze gebakken poederhighlighters zijn echt geweldig, maar de andere 2 zal ik ook wel gebruiken. Dit palette is echt meer dan de hype waard. Het heeft wel één klein nadeel. Poeder en crème in 1 palette is meestal geen goed idee, en dit geval ook niet. Desondanks verdient het Sleek Solstice palette echt een ereplekje in mijn highlighter lade.

Het Sleek Solstice Palette is te koop bij diverse webshops voor ongeveer €14,00. Bij ICI Paris XL heb ik tot nu toe de laagste prijs van €11,84 online gespot. 

Wat is op dit moment jouw favoriete highlighter?

19 gedachtes over “Sleek Make Up Highlighting Palette Solstice – Is het de hype waard?

  1. Wow wat geweldig!! Staat je goed hoor 🙂 Ik gebruik zelf altijd verschillende highlighter. Ik heb die van The Balm en die van Sleek (die zit samen met een blush en bronzer in 1 palette). Ook heel fijn.
    Ik denk dat deze een beetje too much is voor mij 🙂

    Like

  2. Een prachtig palette en je kunt het hebben! Ik heb er ook mee in mijn handen gestaan maar op mijn wangen komt het heel erg freakshow over. En dan willen mijn kinderen gelijk een voogd, enzo. Dus ik heb hem met bloedend hart laten liggen.

    Like

  3. ‘Je ziet eruit als een pop’ en dat jij toen dacht missie geslaagd! Wat een mooie vormgeving en het staat je mooi. Mijn favoriete op dit moment is er één van makeuprevolution.

    Like

  4. Pingback: Impressie Party over Hair 2016 | Beauty Bits Blog

  5. Pingback: Zoeva 129 Luxe Fan kwast | Review | Beauty Bits Blog

  6. Ik heb deze palette door jaclyn hill leren kennen. Net eergisteren besteld. Maar zo je review te lezen komt het helemaal goed. Het lijkt wel dat je veel minder blogt. Hele fijne feestdagen.

    Like

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback