Opgemaakt Juni 2016

IMG_7941 (2)De afgelopen maand heb ik geen huidverzorgingsproducten, alleen maar make up. Twee travelsize producten, waar ik ook daadwerkelijk mee getravelled heb naar Berlijn. En ik heb er 2 na jarenlange trouwe dienst maar uit mijn collectie verwijderd.

IMG_7945 (2)Benefit Porefessional
Deze superschattige hele kleine versie heb ik afgelopen jaar bemachtigd door een actie bij de Douglas waar je een wachtwoord moest zeggen. Ik was tijdens de review gematigd enthousiast. Een siliconenprimer, wat je ook echt voelt, wat er voor zorgt dat je make up langer blijft zitten. Maar mijn poriën worden er niet echt kleiner door. Een prima primer, maar dus niet geschikt om je poriën kleiner te maken.

Zou je het opnieuw kopen? Ik heb nog zo’n kleine versie die ik wel op zal maken, maar opnieuw kopen doe ik niet.

IMG_7946 (2)Urban Decay De-Slick Make Up Setting Spray
Ook weer een travelsize, waar ik erg blij mee ben. Hij is wat gehavend uit de strijd gekomen door al het reizen, maar gelukkig kan het meer dan alleen maar mooi wezen. Nu ik weer bijna dagelijks foundation gebruik en dit dus bijna dagelijks draag ga ik er wel erg snel er doorheen, maar het is een heel fijn product. Mijn make up blijft langer zitten en wat langer mat. Ik ben wel heel erg benieuwd naar de All Nighter versie, want die schijnt ook heel fijn te zijn.

Zou je het opnieuw kopen? Ik wil eerst de All Nighter uitproberen, ik ben toch erg nieuwsgierig.

IMG_7942 (2)Black Up lipgloss
Black Up is een merk wat zit richt op de gekleurde huid. En deze twee nude lipglosses kocht ik misschien wel 10 jaar geleden. Ze zijn ieder geval zo oud dat ze niet meer in de collectie zitten. Ik was laatst op zoek naar een nude lipgloss en kwam deze 2 in mijn collectie tegen. Een taupe en een lichtroze lipgloss met heel veel glitter. Alleen toen ik het flesje opende roken ze een beetje gek. Dus de hoogste tijd om ze weg te gooien. Uiteindelijk ging ik toch ‘gewoon’ voor lipstick: MAC Finally Free.

Zou je het opnieuw kopen? Nee, maar het is ook niet mogelijk.

Welk product heb jij echt al veel te lang?

8 gedachtes over “Opgemaakt Juni 2016

  1. Totaal niet gerelateerd aan deze post, maar eh: bestel jij ook de customized Beauty Box van Cult Beauty? Ik heb de mijne al een paar dagen binnen en de inhoud is fantastisch. Die heerlijke balsem van Emma Hardie zit er ook in, net zoals een mooie highlighter van Becca. ❤

    Like

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s