Mijn nieuwe zonnebril!

IMG_7954Ik had het laatst over mijn nieuwe bril en vertelde toen ik dat ik nog een tweede bril gratis mocht uitzoeken. En dat werd dus een nieuwe zonnebril. Met het mooie weer van de afgelopen tijd kan ik er gelukkig volop gebruik van maken.

IMG_7955Ik was op zoek naar een bril die niet te duur was, want ik wilde eigenlijk niet bijbetalen. Het liefst wilde ik van die reflecterende glazen die nu heel trendy zijn, maar die waren helaas niet op sterkte te maken. Bij de Pearle hebben ze een collectie met wat betaalbare zonnebrillen en daar zat het merk Seen ook bij. Had ik ook nog nooit van gehoord. Ik had al een zwarte zonnebril op sterkte, dus ik wilde nu iets wat meer bijzonder was. En mijn oog viel op deze.

IMG_7958Een lichte cat eye vorm, die met een ombreffect van zwart naar roze loopt. Toch een beetje extra kleur, maar niet zo opvallend dat het echt overheersend wordt.

IMG_7957Deze bril heeft zilveren accenten en op brede zwarte poten met een structuur erop. Wat het toch net iets meer bijzonder maakt. Ik heb voor de donkerste brillenglazen gekozen. Omdat dat toch net wat meer licht wegfiltert wat dus net iets rustiger voor de ogen is. Daarnaast vind ik donkere zwarte glazen ook gewoon heel chique staan.

IMG_7959En zo ziet de bril eruit wanneer ik hem draag Gewoon een mooie zwarte zonnebril, met een heel subtiel kleuraccent. Precies waar ik naar op zoek was. Nu nog op zoek naar een bril met reflecterende glazen voor mijn contactlensdagen. Ik heb al een mooie op het oog (pun intended).

De Seen CF20 VB 56/19 kost €29,00 en is o.a. verkrijgbaar bij Pearle Opticiens.

Wat voor een zonnebril draag jij?

5 gedachtes over “Mijn nieuwe zonnebril!

  1. Wat een gave zonnebril! Ik ben het met je eens dat zwarte glazen toch wel wat chiquer zijn dan een andere kleur. Zo te lezen is deze zonnebril goed betaalbaar. Plus de Pearle zit overal wel om de hoek.

    Ikzelf draag heel weinig een zonnebril. Ik vind het niet zo lekker zitten. Voor mij zou het verstandig zijn om een zonnebril op sterkte te nemen. Misschien dat ik dan ook vaker een zonnebril draag.

    Liefs, Cindy

    Like

  2. Pingback: Quay – My Girl Zonnebril | Review | Beauty Bits Blog

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s