Nailed it! Essie – Ballet Slippers | Review

IMG_7970Als ik denk aan witte nagellak, krijg ik altijd dat tipp-ex idee voor ogen van de basisschool. Een superstreperige klonterige spierwitte laag op je nagels. Gelukkig zijn we tegenwoordig al weer een stuk verder (destijds waarschijnlijk ook al, als ik gewoon nagellak had gebruikt…) en heb je gewoon mooie lichte kleuren nagellak die er wel mooi uitzien. Toen er laatst weer een aanbieding op Essie nagellak was, kocht ik daarom dus een van de klassiekers Ballet Slippers.

IMG_7965Ballet slippers is niet een spierwitte nagellak. Het is echt een offwhite met een heel klein beetje warm roze erin, inderdaad zoals balletschoentjes. Dit vind ik persoonlijk iets draagbaarder en flatterender dan echt wit wit.

IMG_7964Ik blijf het heel fijn van Essie vinden dat de letters bovenop de dop (bijna altijd) lijken op de kleur van de nagellak. Dit maakt het zoveel makkelijker om de juiste kleur in mijn verzameling terug te vinden.

IMG_7966Ook deze kwast is zoals gebruikelijk  breed. De afwerking is niet perfect, er steekt één haartje uit, maar gelukkig kon ik dit met een nagelknippertje corrigeren. Daarna kon ik lekker snel en makkelijk mijn nagels lakken.

IMG_7968En dit is dan het effect van drie laagjes. Op zich zijn één of twee laagjes ook voldoende als je meer een verzorgd effect wilt, in plaats van het kleureffect. Met drie laagjes lijkt de dekking behoorlijk op de kleur in het flesje, waarbij je je nageltips er nog wel doorheen ziet schijnen. Persoonlijk vind ik dat niet zo erg. Je zou altijd nog een extra laagje toe kunnen voegen, maar dan moet je wel weer wat meer tijd in het lakken steken.

IMG_7969Met Essie Ballet Slippers kan ik weer een prachtige (bijna) witte kleur aan mijn nagellakcollectie toevoegen. Echt een fijne lak. En leuk om in de zomer mee af te wisselen met alle felle nagellakkleuren. Maar eigenlijk vind ik deze lak het hele jaar door wel mooi.

Essie nagellak kost €9,95 en is te koop bij geselecteerde Etos, DA en Kruidvat filialen.

Draag jij wel eens witte of lichte nagellak?

4 gedachtes over “Nailed it! Essie – Ballet Slippers | Review

  1. Ik vind dit denk ik ook mooier dan echt spierwit; dit staat wat zachter en ik denk dat ik het resultaat met één of twee lagen ook al mooi vind voor een simpele verzorgde look.

    Like

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s