I Love Beauty Event 2015 | Shoplog

IMG_6161Afgelopen weekend was het tweede weekend van het I Love Beauty Event mede georganiseerd door beautyblogger Miss Lipgloss. Er is behoorlijk wat veranderd sinds vorig jaar, vooral ten goede overigens. De lokatie, van Zwolle naar Utrecht. Het aanmelden voor de workshops op twee vaste tijdstippen per dag. En de stands, nu echt vooral beauty. En ik heb dus ook behoorlijk wat kunnen shoppen. Kijk mee naar mijn aankoopjes en een aantal goodies die ik gratis heb ontvangen.

IMG_6178Na me ’s ochtends ingeschreven te hebben voor 2 workshops ging ik langs bij de stand van webshop Boozyshop. Het was er verschrikkelijk druk, je moest echt langs de make-up schuifelen maar ik heb er nog behoorlijk wat gekocht. Vooral van merken die niet of nauwelijks in Nederlandse winkels verkrijgbaar zijn.

IMG_6176Ten eerste drie liquid lipsticks van Make up Monsters. Een merk die ik alleen ken van amerikaanse beautyguru’s en die bij Boozyshop voor het eerst op het I Love Beauty Event in de verkoop ging. Kijk eens naar die super schattige verpakking. Ik moest me inhouden en ging uiteindelijk met drie lipstains naar huis. Een bordeauxrode, Blackened Heart, een nude kleurtje, Wolfsbane en een felrode lipstick met de toepasselijke naam Bite Me. Ik kreeg met moeite de swatches van mijn handen, dus dat belooft wat. En dat mag ook wel voor 17,99 per stuk.

IMG_6180Daarna nog een Amerikaans merk, waar ik al lang wat van wilde kopen: La Girl. Vooral de concealers zouden geweldig zijn en gaan van heel licht naar heel donker. Maar concealers zijn typisch een kleur die ik live wil swatchen. Ik kocht Dark Cocoa, wat precies mijn huidskleur is en Beautiful Bronze wat net een tintje lichter is. Ik ‘moest’ ook hier weer wat lipproducten kopen. Ik kocht een berryrode Flat Velvet lipstick Va Voom! voor €4,99 en de bordeauxrode Matte Flat Finish Pigment Gloss genaamd Backstage voor €5,49.

IMG_6179En ten slotte kocht ik bij Boozyshop nog twee producten van City Color, ook weer een Amerikaans merk waar ik veel goeds over gehoord hebt. Hier waren helaas geen testers van, maar wel 50% korting bovenop de lage prijs, dus dat risicio wilde ik wel nemen. Ik kocht uiteraard een rode lipstick, ditmaal met een glanzende finish genaamd Red Wine, normaal kost deze €4,99, maar ik betaalde dus de helft. En om uit te proberen de Auto Eye Pencil, een zwart oogpotlood met aan de ene kant een soort oogschaduwapplicator waarmee je de lijn kunt vervagen en aan de andere kant een potlood. Ik hoop dat het er één is die je niet hoeft te slijpen, en voor de helft van €4,99 wilde ik dat wel uitproberen.

IMG_6177O ja, en als je €30,- uitgaf, wat ik ruimschoots gepasseerd ben, kreeg je nog een product gratis. Ik kreeg deze paarse oogschaduwmono van Freedom.

Daarna ben ik nog naar een workshop geweest van Velthuis Kliniek geweest over huidverbetering. Voor mij een hele hoop herhaling, maar gelukkig ook wat nieuwe informatie over verschillende lasertechnieken. Ook leuk om een peeling bij een ander in de praktijk te zien. Na afloop kreeg je een spiegeltje en wat mintjes. Altijd handig voor onderweg.

IMG_6168Na de lunch en tevergeefs in de rij te hebben gestaan voor de workshops na 15:00uur had ik nog een workshop van Senationails. Zij verkopen gellak at home kits. Het was een Do It Yourself Workshop, dus je mocht bij jezelf de gel nagellak aanbrengen.

IMG_6169

IMG_6171Ik koos voor een nude kleurtje, Machiato, omdat op mijn werk eigenlijk geen nagellak wordt gedragen, dan valt het niet zo op. Het was wat lichter dan de kleur op het potje, maar dat vond ik niet zo erg. Na afloop mocht je je gebruikte nagelvijltje en bokkenpootje meenemen en kreeg je in een tasje een kleurtje mee. IMG_6167Ik kreeg After Five mee, een grijze lak met glitters, niet per sé iets wat ik zelf zou hebben uitgekozen. Maar je moet een gegeven paard niet in de bek kijken. En iedereen kreeg nog een kortingsbon voor €10,00 mee. Altijd handig, voor jezelf of een ander.

IMG_6162

IMG_6163En daarna ging ik nog langs bij de Beautylab stand van Serena op het I Love Beauty Event. Zij werkte daar wenkbrauwen van bezoeksters bij, maar verkocht en signeerde ook haar eigen boek Serena’s stijlgids. Ik schafte dit boek aan voor €22,50 en ging ook nog even met haar op de foto. Serena was heel vriendelijk en benaderbaar en zag er in het echt net zo mooi uit als op haar blog. Haar zus Tara en moeder waren er ook en waren ook allebei heel aardig. Ik vind haar blog altijd erg leuk om te lezen, dus ik hoop dat het boek dat ook is. Ze had ook nog feestelijk ingepakte cadeautjes bij zich voor degenen die haar boek kocht. Ik kreeg een Eau de Toilette Punk Bouquet van & Other Stories.

IMG_6164Natuurlijk moest ik als echte geurkaarsaddict ook bij Make Up Musthaves langs, want zij verkochten Yankee Candles voor een hele schappelijke prijs. Uiteindelijk kocht ik een setje met kerst Votives voor €10,00. Ik wilde eigenlijk los een aantal votives kopen, maar het setje kwam veel voordeliger uit. En het is heel handig om een hoop verschillende kerstgeuren in een keer te kunnen proberen.

IMG_6165Dit waren mijn aankopen op het I Love Beauty Event. Ik heb me er goed vermaakt samen met mijn zus vanaf 11:00uur tot een uur of 16:00. Ik heb overigens Cynthia van Miss Lipgloss dit jaar niet gezien, alleen maar gehoord, maar dat was eerlijk gezegd ook niet de reden dat ik ging. Het was jammer dat je voor een populaire workshop plek echt heel vroeg in de rij moest staan. Voor de middagsessie startte de verkoop om 13:30 en ik stond vlak na 13:00uur in de rij, maar tegen de tijd dat we aan de beurt waren was bijna alles al uitverkocht. Jammer, maar ik weet ook niet zo goed hoe je dit kan voorkomen.

Maar gelukkig heb ik wel een hele hoop mooie producten gekocht, waarvan jullie een deel uiteraard op mijn blog langs zullen zien komen de komende tijd.

Met welke laatste aankoop ben jij heel blij?

13 gedachtes over “I Love Beauty Event 2015 | Shoplog

  1. Wat een leuke aankoopjes zeg! Vooral naar de producten van Makeup Monsters ben ik erg benieuwd; ik kende het merk nog niet, maar het klinkt erg goed als de swatches al zo goed blijven zitten!

    Geliked door 1 persoon

  2. Zo te horen was het echt een leuk event! Benieuwd naar je ervaringen met de aankopen. Ik zag al op Serena haar blog dat ze je herkende, wat fijn! En super dat ze gewoon nog een cadeautje meegaf bij het boek

    Geliked door 1 persoon

  3. Jij hebt lekker geshopt! Boozyshop heeft zoveel leuke dingen, maar wat jij al zegt, proberen voor je koopt is vaak toch wel fijn. Doe je er reviews van trouwens? Ik baal zo dat ik niet geweest ben dit jaar.

    Geliked door 1 persoon

  4. Pingback: LA Girl Pro Conceal HD Concealer | Review | Beauty Bits Blog

  5. Pingback: City Color City Chic Lipstick – Red Wine | Review | Beauty Bits Blog

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback