Disclaimer

Copyright

Alle foto’s op deze blog zijn gemaakt door mij (Akosua) en eigendom van mij tenzij dit expliciet vermeld is. Geen van deze foto’s mag overgenomen worden zonder expliciete toestemming via contact@beautybitsblog.com.

Gekregen product of dienst

Sinds ik blog bevind ik me in de bevoorrechte positie dat ik af en toe producten of diensten ontvang ter review. Wanneer dit het het geval is zal ik dit altijd explicitiet vermelden in de blogtekst of bij de blogpost. Het krijgen van een product of dienst heeft overigens geen invloed op mijn mening. Ik probeer altijd zo volledig en eerlijk mogelijk te schrijven over producten of diensten.

Advertorial

Af en toe zal er een advertorial op mijn blog verschijnen. Dit betekent dat het een blogpost betreft waarvoor ik betaald wordt om het te schrijven. Dit zal ik altijd ergens duidelijk in de blogpost vermelden. Aangezien ik gewoon een full time baan heb ben ik voor mijn inkomen totaal niet afhankelijk van mijn blog en zal ik dus ook alleen advertorials schrijven over producten of diensten die bij mij en mijn blog passen.

Partner links

Sommige links op deze website zijn partner links, wat inhoudt dat als je op de link klikt en een aankoop doet dat een klein percentage van het bedrag naar mij gaat.

Alle posts op deze blog zijn mijn persoonlijke mening. Ik ben niet verantwoordelijk voor schade geleden door content op BeautyBitsBlog.com

 

 

Een gedachte over “Disclaimer

  1. Pingback: Beauty Bits op mijn nachtkastje | Beauty Bits Blog

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s